Reserveer nu!

Selecteer de data van uw verblijf om de beschikbaarheid te controleren.

Algemene beschikbaarheid

Gegarandeerd de beste prijs


Promoties

hotel Van Gogh Newsletter
Speciale promoties
Ontdek onze exclusieve aanbiedingen. Alleen hier verkrijgbaar.
bekijk de promoties hier

Welkom bij Hotel Van Gogh!

Een eigentijds concept hotel in het museumkwartier van Amsterdam

Hotel van Gogh biedt moderne accommodatie in het hart van het museumkwartier. Op een steenworp afstand van het wereldberoemde van Gogh Museum, het Rijksmuseum en het Stedelijk museum. Op 5 á 10 minuten loopafstand van het uitgaansgebied Leidseplein ligt de stad aan je voeten en daagt je uit haar te ontdekken!

Onze bruisende locatie is ideaal voor het verkennen en ontdekken van Amsterdam. De winkelstraat van Amsterdam; P.C. Hoofdstraat bevindt zich 1 straat verder. Vele restaurants, bars, clubs, theaters en attracties zijn te vinden op loop afstand. Het bekendste park van Amsterdam; het Vondelpark, bereik je per voet in een paar minuten

Ook de grote openlucht markt; Albert Kuyp, is maar 15 minuten lopen vanaf Hotel van Gogh. Bijna alles, van vis tot vliegers, is hier te vinden. Ook op 15 minuten loop afstand bevindt zich de Heineken Brouwerij waar je echt alles over het bekendste Nederlandse bier ter wereld te weten komt.

Net buiten het hotel bevindt zich een tramhalte. De trams brengen je direct in ongeveer 10 minutenr het centraal station van Amsterdam.

Geniet van de historische stad. Voor het avondprogramma zal ook worden gezorgd. Het leidseplein, waar het nachtleven van bruisend Amsterdam zich afspeelt is bereikbaar vanaf hotel Van Gogh in minder dan tien minuten. Er zijn vele clubs, bars en coffeeshops in de stad te vinden. Als je namen als Paradiso, Melkweg, Jimmy Woo of Little Buddha nog niet kent, is het de hoogste tijd voor u om het Leidseplein eens te bezoeken!

Ben je klaar alle kanten van Amsterdam te ontdekken en verblijf je graag in een comfortabele maar betaalbare accommodatie? Dan is Hotel van Gogh het hotel voor jou!